SERVICII

Servicii


Furnizarea de servicii de prima clasa este preocuparea noastra constanta cand vine vorba despre servicii transport marfa la nivel intern si international. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie:

null

Transport intern

Servicii profesionale de transport intern in toate localitatile si zonele din Romania, asigurate de soferi profesionisti si camionete dotate cu sisteme GPS de ultima generatie. Astfel, transportul dumneavoastra poate fi monitorizat si supravegheat permanent.
null

Depozitare si manipulare marfuri

Serivcii profesionale de depozitare si manipulare marfa, in corespondenta cu servicii de logistica si transport. Astfel, prin depozitul modern cu o suprafata de 600 mp, marfa dumneavoastra va fi depozitata in conditii ideale.
null

Transport international

Servicii profesionale de transport international din Romania spre toate zonele din Europa, cu retur Romania. Fiecare camion din flota dispune de o polita aditionala de asigurare marfa cu acoperire de 500.000 euro. Astfel, transportul dumneavoastra este asigurat pe toata durata calatoriei.
null

Casa de expeditii

Cautam cele mai bune solutii pentru clientii nostri si garantam cel mai bun pret pentru orice tip de transport marfa, datorita echipei noastre de profesionisti.

Responsabilitatea si transparenta cu care tratam fiecare transport, atat intern, cat si international poate prezenta avantaje pentru dumneavoastra si afacerea dumneavoastra:

      intreaga flota de care dispunem este monitorizata prin sisteme GPS;
      transportul este asigurat pe toata durata calatoriei de o polita cu o valoare de 500.000 euro;
      soferii angajati au o experienta considerabila in transportul rutier de marfuri;
     in functie de nevoile speficice si punctuale, puteti alege dintr-un sistem foarte flexibil de preturi;
      la cerere, puteti beneficia de servicii adiacente, cum ar fi depozitarea si/sau manipularea de marfuri.

travel-logisitics-opt